Photo by Josefin Boman

Hej igen, allesammans, och välkomna tillbaka hit! I dagens inlägg så hade jag tänkt att jag skulle ta och skriva lite om en fotograf, mer specifikt en bröllopsfotograf här i Linköping som vi anlitade när min bror skulle gifta sig för ett tag sedan. Som många av er vet så skrev jag ju om det här bröllopet för inte så länge sedan och la dessutom en hel del bilder från det.

Många var mina egna, men en del var ju faktiskt från den här fotografen som verkligen är hur duktig som helst på det som hon gör. Hon heter Photo by Josefin Boman och jag tycker absolut att om det är så att någon av mina läsare funderar på att anlita en fotograf till sitt bröllop så ska ni välja henne. Jag tror även att hon sysslar med barnfotografering ifall det skulle vara så att jag har några läsare som är intresserade av att ha professionella och vackra bilder på era barn. Som sagt så är det här ju lite baserat då i Linköping, men jag vet inte helt säkert hur långt hon kan åka när hon arbetar. Därför så kommer jag nog att lämna en länk här i inlägget som går till hennes sida här på nätet. Där kan ni ju finna kontaktuppgifter med mera så att ni själva kan kontakta henne ifall det nu skulle vara så att ni har några frågor och funderingar. Hur som helst så ska jag försöka att hålla det här inlägget så kort som det bara går, för jag vill inte att det ska bli allt för långt och tidskrävande just idag. Men jag hoppas verkligen att det här är till någon form av hjälp för er och att ni tycker att det här är en rolig och intressant rekommendation! Jag hoppas också att ni får en fortsatt trevlig dag och att vi hörs av snart igen. Kanske i mitt nästa inlägg här på bloggen då, eller hur?