Thaimassage är det bästa jag vet

Äntligen är det fredag och jag undrar hur era planer för helgen ser ut? Vill ni veta vad jag har planerat? Det är en hel del det, och den här helgen inleds med något av det bästa jag vet! Efter jobbet ska jag iväg på en thaimassage i Jönköping på Minnys Thaimassage & Spa.  

Jag ser fram mot detta så det är inte klokt! Jag har nog aldrig varit med om något som är lika avslappnande som thaimassage. Jag har provat en hel del grejer för att kunna koppla av. Jag är en rätt så stressad person men all stress är inte negativ. Jag tycker om att ha mycket att göra men jag har nog svårt att ändå hitta en balans vilket gör det svårt för mig att hushålla med min energi. Jag har därför försökt att på olika sätt hitta rätt balans i tillvaron. Jag har varit med på allt från yoga till meditation, jag har provat vanlig massage och sedan en tid tillbaka går jag på thaimassage i Jönköping. Inget av det som jag tidigare har provat har varit dåligt, men det som jag tycker allra bäst om är faktiskt denna Thaimassage! Därför ville jag ta mig några minuter till att skriva det här inlägget för att berätta för alla mina härliga läsare om att den här möjligheten till att få thaimassage i Jönköping finns på Minnys Thaimassge & Spa. Nog talat om mig! Hur är det med er? Vad gör ni för att kunna slappna av? Kan ni inte dela med mig om era bästa tips? Eller är det till och med så att ni också har fått thaimassage? Skriv gärna någon liten kommentar under det här inlägget, det ser jag fram mot! Ha nu en underbar helg på er och så hörs vi sen!